Ett sommarhej från mej

IMG_8721

Morsning korsning i sommaren!

Hoppas ni har det gött var ni än befinner er och hoppas att ni njuuuuuter av semestern om ni har någon. Jag har ju tyvärr aldrig semester, men jag klagar inte. Fördelen med frilans är ju att man kan befinna sig och vara rörlig typ alltid. Men fan va skönt det hade varit att slippa kolla mailen bara under en vecka liksom…Aja, gräset är alltid grönare osv. Just nu är jag ute på resande fot och kör en liten roadtrip med min man. Vi är för tillfället nere i Malmö men min fina hemstad har inte visat sig från sin soligaste sida direkt. Men det ska bli Höllviken-Falsterbo och bada imorgon har jag bestämt. Jag skiter i om det regnar, jag ska till mina minnes stränder. Men först ska jag skriva klart en text och SEN krypa ner i sängen och läsa deckare. Precis som det ska vara på en (frilans)semester med andra ord 🙂